megens cultuurtechniek

Kasteellaan 19

Loon op Zand

Bel ons

06 2939 2685

Mail ons

info@megenscultuurtechniek.nl

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van openbaar groen, campings, bedrijven terreinen en particulieren.

Ik, Geert Megens, ben geboren op een tuinbouwbedrijf in Goirle. Toen mijn ouders in 1998 een camping kochten, zijn we met het gezin verhuisd naar Kaatsheuvel. Hier hebben mijn ouders 24 jaar lang een camping gerund en hier ben ik dan ook opgegroeid. De bedoeling was dat ik en mijn zusje het familiebedrijf samen met onze partners zouden overnemen. Toen er geheel onverwachts een bod kwam op ons bedrijf hebben we besloten onze camping te verkopen.

Mijn opa heeft altijd een loonbedrijf gehad en daarna is hij nog verder gegaan op de bijbehorende boerderij. Op die boerderij heb ik in mijn jeugd veel tijd doorgebracht en ik denk dat er daardoor altijd een passie is geweest voor machines en het buitenleven. Op de camping heb ik altijd gewerkt in de buitendienst, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan met openbaar groen. Daarom heb ik, toen de camping werd verkocht, besloten om van mijn hobby mijn werk te maken. Een aantal machines die we gebruikten op de camping zijn met ons mee gegaan zodat we ons werk kunnen voortzetten. Ook hebben wij geïnvesteerd in extra machines om onze activiteiten verder te kunnen uitbreiden.