megens cultuurtechniek

Kasteellaan 19

Loon op Zand

Bel ons

06 2939 2685

Mail ons

info@megenscultuurtechniek.nl

machinaal snoeien

Machinaal snoeien

Megens Cultuurtechniek is gespecialiseerd in het machinaal snoeien en knippen van uw heg of struikgewas. Machinaal snoeien doen wij met de kraan of minishovel. Afhankelijk van de situatie kunnen we kijken wat het beste bij u past.

Onze machines zijn uitgerust met een Dabekausen maaidek welke het gesnoeide materiaal versnipperd, ook wel mulcht. Het grote voordeel hiervan is dat er minder afval is en het snoeiafval indien gewenst kan worden gebruikt als bodem bedekker.

Machinaal snoeien met minishovel

Het voordeel van snoeien met de minishovel is dat we uiterst wendbaar zijn en door smalle stukken kunnen rijden. Ook wordt de schade aan uw grasmat of gazon beperkt door de lage bodemdruk. Uiteraard kunnen wij moeilijk te bereiken plekken ook met de hand heggenschaar knippen. Dit gebeurd altijd in overleg met de klant.  

Machinaal snoeien met de kraan

Het voordeel van snoeien met de kraan is dan weer da we hoger kunnen komen en verder kunnen rijken. Dus hagen die verder weg staan, ook kunnen we met de kraan de achterkant van de haag mee pakken wat met de shovel niet lukt. Uiteraard kunnen wij ook de stukken met de hand heggenschaar knippen waar we niet bij kunnen. Dit gebeurd altijd in overleg met de klant. 

CONTACTFORMULIER

Heeft u vragen over het machinaal snoeien van de heggen op uw terrein of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Stuur ons een berichtje via onderstaand contactformulier en we behandelen uw vraag zo snel mogelijk.